Degut a l’èxit del projecte inicial, el Clúster INNOVI llança una segona convocatòria del curs formatiu ‘Eines per a la millora de la Competitivitat de Micro i Petits cellers’ per a les zones de la Terra Alta, Empordà i a la comarca del Priorat.
Aquesta formació compta amb 21 hores de formació i està precedit pel projecte que es va dur a terme el 2022 amb el clar objectiu d’aconseguir millorar la competitivitat de micro i petits cellers.
A més, compta amb un assessorament individualitzat per treballar les necessitats i reptes de cada celler per treballar-ho conjuntament amb un consultor.
INNOVI posa a l’abast d’aquest teixit empresarial eines per a la seva capacitació per aconseguir un canvi estratègic i de gestió, comercialització, internacionalització, digitalització i canvi climàtic.
Aquest projecte pretén cobrir les necessitats expressades i detectades delsector vitivinícola català, mitjançant tallers d’àmbit i amb els contactes periòdics entre INNOVI i diferents cellers, centrant molt els esforços en la presa de consciència de la importància de tenir bona gestió i una estratègia definida al celler.
Aquest projecte és possible gràcies al finançament d’ACCIÓ, del Departamentd’Empresa i Treball, i del programa PATT, del Departament d’Acció Climàtica,Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya.
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris